Din garanti for kvalitet

Ferieboliger i Arezzo

Personlig service - siden 1998

Vi besøger alle ferieboligerne

Indgående lokaltkendskab

Kunderne elsker os

vilgi_18
DERFOR MÅ DU VELGE OSS

Her kan du leje din feriebolig i Arezzo, Toscana

Vi har besøgt flere agriturismi, ferielejligheder og villaer i Arezzo området, for at udvælge de skønne steder, du ser på denne side, og som du kan booke under din ferie i Arezzo, som ligger i Toscana i Italien – et af de mest skønne områder i Italien efter vores mening.

Du skal vælge et sted i dette område, hvis du ønsker at opleve en mindre kendt del af regionen Toscana. Middelalderbyen Arezzo, ligger lidt sydligt i Toscana, næsten grænsende op til Umbrien.

Du vil komme til at bo blandt mange små borgbyer, hvor tiden synes at have stået stille, men vil stadig være centralt placeret, med nem mulighed for også at opleve de mere kendte byer.

Picture of Elisabeth Hjorth - Eier av Danitalia

Elisabeth Hjorth - Eier av Danitalia

“Vi er ikke kun lokalt kendt. De lokale kender os.
Det sikrer dig autentiske oplevelser”

Ferieboliger til alle personer

I Arezzo finder du forskellinge spændende ferieboliger fra 1-9 personer, som du kan booke til dit ophold i Arezzo.

Du finder en overvægt af lejligheder, men det er også en mulighed at leje ferieboliger i Arezzo, hvor der både er rum til din familie inkl. børn, samt jeres gæster.

Der er selvfølgelig også en pool til rådighed i vores ferieboliger, så du nemt kan blive afkølet i det varme Italien.

2002-08-29 09.52.28
Se vores ferieboliger i Toscana

Gå på opdagelse i vores udvalg af feriehuse i Toscana.
Ved du allerede hvornår I skal afsted kan du søge her.

Podere_oasi-1034
Podere Oasi

Lucca bakker, Toscana
Antall gjester 18 – 8 soverom
Stor hage og utsikt
Privat basseng, WiFi, bordtennis
Sentral beliggenhet. Barnevennlig

laveduta-0
La Veduta

Pescia bakker, Toscana
1 soverom, 1 bad
Antall gjester 2
Privat basseng, Wi-Fi, hage
Unik utsikt

bifora-13
Bifora

Lucca bakker, Toscana
2 soverom, 2 bad
Antall gjester 4
Privat terrasse, Wi-Fi, felles basseng
Vakker utsikt over Lucca

Vi samler fornøyde kunder

«Vårt oppdrag er å gi våre gjester en autentisk opplevelse i akkurat det området og i feriehuset som passer deres behov.»

Arvid
2022-07-11
Les mer
"Hei! Siden 2011 har vi bodd i Al Borgo 7 ganger. Det var godt å komme tilbake etter Covid-19, og vi gleder oss allerede til neste gang. Vi likte godt de nye møblene på balkongen! Det er enkelt å bestille og servicen er alltid på topp. Takk for nå! Randi & Arvid"
Lisbeth
2015-09-30
Les mer
"Veldig bra, vi veldig gode råd med hensyn til hvilket hus som ville passe til gruppen. Og masse nyttig info."
Elisabeth
2015-09-24
Les mer
"Supert, god service og raske tilbakemeldinger."
Bjørn
2015-09-24
Les mer
"Bra WEB-sider, rask respons og god oppfølging. Vi kommer til å anbefale dere til andre."
Bjørn Øyvind
2015-09-23
Les mer
"Vi bestilte feriehuset gjennom Danitalia. De var meget hyggelige og serviceinnstilte. De kom med masse nyttig informasjon til oss før vi bestemte oss for hvilket hus vi ville ha. God informasjon og raske svar på spørsmålene våres. Hyggelige personale."
Previous
Next

Tips til en god ferie i Arezzo

Arezzo by er mest kendt for sin smukke plads «Piazza Grande», der ligger i centrum, omgivet af smukke middelalderhuse og renæssancepalæer. Den første søndag i hver måned, afholdes et antikvitetsmarked på denne smukke plads, som virkelig er værd at besøge, hvis du er i nærheden. «Fiera Antiquaria Arezzo» hedder det, hvis du skal spørge om vej.

«Hovedgaden» i Arezzo hedder Corso Italia. Her myldrer med butikker, restauranter og barer.

Ridderturnering og smykkemesse i Arezzo

Hvis du kommer på ferie i Arezzo i juni eller september måned, vil du kunne opleve byens historiske ridderturnering og byfest «Giostra del Saracino». Her forvandles pladsen til en kampplads mellem byens fire oprindelige kvarterer kaldet «contrade», som skal kæmpe om at vinde turneringen. Denne begivenhed i Arezzo blev faktisk allerede omtalt i Dantes «Guddommelige komedie» fra 1300-tallet.

Arezzo er desuden kendt for sine dygtige juvelerer og her afholdes hvert år en international anderkendt smykkemesse som er et besøg værd. Her finder du alt hvad hjertet begærer indenfor smykker.

Arezzo går til filmen

Hvis du er filminteresseret, kan Arezzo måske synes bekendt for dig. Tilbage i 1997 optog Roberto Benignis dele af sin berømte filmklassiker ”La Vita è bella” (Livet er smukt) her i Arezzo. Har du ikke set denne barske, men fremragende, oscarbelønnede film, kan vi anbefale den.

Andre muligheder tæt på

Vil du ud og se lidt flere destinationer i Toscana, så finder du bl.a. Firenze forholdsvis tæt på, hvor du blandt andet også vil opleve en stor kulturel arv, som er spændende for enhver som interesserer sig for italiensk kultur. Der er masser af spændende og populære steder at se for både børn og voksne. Har du mod på en længere tur, er det også muligt at køre en tur til Rom, italiens smukke hovedstad, på et kortere eller længere ophold. Det er noget enhver bør opleve mindst en gang i livet.

Book ferieboliger i Arezzo

Det er nemt at finde det feriehus du søger. Læg dine feriedatoer ind i søgefeltet og indtast antal personer, for at finde din feriebolig i Arezzo. Kalenderen er opdateret, og så er det bare at se resultaterne igennem.

Er der noget der driller, eller har du spørgsmål til processen eller en feriebolig, så kontakt os gerne for gode råd og vejledning. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe med det du ikke måtte kunne finde online på hjemmesiden. Tilmeld dig gerne til vores nyhedsbrev, så kvitterer vi med inspiration og tips til ferien i Italien. Vi sender kun et nyhedsbrev ud når det er relevant, oftest ca. en gang om måneden.

Ellers vil vi blot ønske dig og din familie det bedste ved jeres ophold i en feriebolig i Arezzo.

Hvis du har spørsmål eller tvil, vennligst kontakt meg

Vi selger kun feriehus som vi selv har besøkt for alltid å kunne veilede deg.

Elisabeth Hjorth - Eier av Danitalia