Din garanti for kvalitet

San Gimignano ferieboliger

Personlig service - siden 1998

Vi besøger alle ferieboligerne

Indgående lokaltkendskab

Kunderne elsker os

oasi1-1002 2
DERFOR MÅ DU VELGE OSS

De smukkeste ferieboliger og lejligheder ved San Gimignano

Hos Danitalia er vi klar til at hjælpe jer med at finde lige den feriebolig, I søger efter.

Her finder I et bredt udvalgt af ferielejligheder i San Gimignano-området. Book jeres drømme bolig eller lejlighed allerede i dag.

Vi har besøgt mange vingårde og agriturismi med ferieboliger i San Gimignano-området med henblik på at kunne udvælge de allerbedste til vores gæster. Vi drømmer om at give jer et fantastisk ophold i San Gimignano – en smuk by i Toscana, Italien, som I sent vil glemme.

Picture of Elisabeth Hjorth - Eier av Danitalia

Elisabeth Hjorth - Eier av Danitalia

“Vi er ikke kun lokalt kendt. De lokale kender os.
Det sikrer dig autentiske oplevelser”

San Gimignano – en smuk by, fuld af historie

Selve byen San Gimignano er fantastisk og er virkelig et besøg værd. Det er en stor oplevelse, som I med sikkerhed vil huske, længe efter I har forladt jeres feriebolig i San Gimignano.

Byen er bygget på en klippe, 334 m. over havets overflade, og den er kendetegnet ved de mange tårne, der hæver sig op mod himmelen, og som dominerer hele Val d’Elsa dalen. Denne type tårne blev oprindeligt opført af byens mest velhavende familier som symbol på disses velstand og status. I dag er der blot 13 tårne tilbage, som dog bidrager til at give byen sin karakteristiske skyline. Det er også herfra, at byen får sit særlige kaldenavn «Middelalderens Manhattan».

Se vores ferieboliger i San Gimignano

Gå på opdagelse i vores udvalg af feriehuse i San Gimignano.
Ved du allerede hvornår I skal afsted kan du søge her.

Podere_oasi-1034
Podere Oasi

Lucca bakker, Toscana
Antall gjester 18 – 8 soverom
Stor hage og utsikt
Privat basseng, WiFi, bordtennis
Sentral beliggenhet. Barnevennlig

pescheto-353
Pescheto

Lucca bakker, Toscana
Antall gjester 12
Stor inngjerdet hage og terrasse
Privat inngjerdet basseng, WiFi, A/C
Sentral beliggenhet. Barnevennlig

Corata
Corato

Ragusa, Sicilien
Hus med hage og privat basseng
Antall gjester 8
Privat møblert terrasse, WiFi.
Havutsikt. Siciliansk luksus

Vi samler fornøyde kunder

«Vårt oppdrag er å gi våre gjester en autentisk opplevelse i akkurat det området og i feriehuset som passer deres behov.»

Arvid
2022-07-11
Les mer
"Hei! Siden 2011 har vi bodd i Al Borgo 7 ganger. Det var godt å komme tilbake etter Covid-19, og vi gleder oss allerede til neste gang. Vi likte godt de nye møblene på balkongen! Det er enkelt å bestille og servicen er alltid på topp. Takk for nå! Randi & Arvid"
Lisbeth
2015-09-30
Les mer
"Veldig bra, vi veldig gode råd med hensyn til hvilket hus som ville passe til gruppen. Og masse nyttig info."
Elisabeth
2015-09-24
Les mer
"Supert, god service og raske tilbakemeldinger."
Bjørn
2015-09-24
Les mer
"Bra WEB-sider, rask respons og god oppfølging. Vi kommer til å anbefale dere til andre."
Bjørn Øyvind
2015-09-23
Les mer
"Vi bestilte feriehuset gjennom Danitalia. De var meget hyggelige og serviceinnstilte. De kom med masse nyttig informasjon til oss før vi bestemte oss for hvilket hus vi ville ha. God informasjon og raske svar på spørsmålene våres. Hyggelige personale."
Previous
Next

Der er mange gode grunde til at leje en af vores ferieboliger i San Gimignano

Danitalia har specialiceret sig i mindre steder med få ferieboliger, som byder på en fantastisk ferieoplevelse. Med en ferielejlighed i San Gimignano vil I kunne mærke charmen og gæstfriheden under jeres ophold – fra ankomst til afrejse.

Vores ferieboliger i San Gimignano har alle adgang til skønne swimmingpools med lækre liggestole. Herfra vil I kunne nyde udsigten over det bakkede, klassiske toscanske landskab, som i dette område er præget af vinmarker.

Som et ekstra plus fremstiller vingårdene framragende vine! Det er en fantastisk oplevelse i sig selv at smage vinen på stedet, hvor druerne gror lige i nærheden. I kan få vinsmagning og spørge ind til vinproduktionen hos ejerne. Naturligvis kan I også købe lidt vin-souvenir med hjem til næste vennemiddag, så I kan sætte stemningen og fortælle om jeres ferie i San Gimignano. Vi garanterer for, at jeres gæster vil sætte pris på (smags)oplevelsen.

Hvad enten I ønsker at slappe af ved en swimmingpool med lækkert, blåt vand eller tage på opdagelsesrejse i den flotte, gamle by, er der rig mulighed herfor på jeres ferie til San Gimignano.

UNESCO VERDENSARV

San Gimignano kan dateres helt tilbage til etruskernes tid, hvorfor byen ånder af historie. San Gimignano har da også været på UNESCOs verdensarvsliste helt siden år 1990. I vil altså virkelig kunne mærke historiens vingesus, når I besøger byen.

Naturmæssigt hører San Gimignano-området til et af de smukkeste i Toscana. Bløde bakker, olivenlunde og velholdte vinmarker – lige det man forestiller sig.

Er du til vin, kan vi desuden varmt anbefale, at du prøver den kendte hvidvin Vernaccia di San Gimignano. Vinen er blandt andet kendt for at være den 2. hvidvin, der opnåede DOCG status. Udnævningen skete tilbage i 1993.

Oplev byen – uden for mange turister – med en ferielejlighed i San Gimignano

Hvis I vælger en ferielejlighed i området, har I den store fordel at kunne opleve byen, når alle busturisterne er draget hjem. På den måde kan I opleve stemningen og besøge de kendte seværdigheder – domkirken, de smukke museer og kirkerne – på en mere autentisk måde og i et roligere tempo.

Ja. Der er mange turister i San Gimignano i sæsonen, men vi synes alligevel, at byen er charmerende og enestående. Intet andet sted vil I opleve så mange middelalder tårne på så lille et areal. Det vil give jer et fantastisk og spændende indblik i det gamle Italien.

Udforsk mere af Toscana under jeres ferie i San Gimignano

Selvom San Gimignano byder på rigeligt med oplevelser og seværdigheder i sig selv, kan I med fordel bevæge jer rundt i Toscana under jeres ferie. Kører I til San Gimignano i egen bil, er det eksempelvis let at besøge Firenze, som kun ligger omtrent en times kørsel fra San Gimignano med bil. San Gimignano ligger desuden tæt på spændende byer som Pisa, Siena og Lucca.

Læs mere om oplevelser i Toscana.

Går turen forbi eksempelvis Pisa, Lucca, Firenze eller Siena, anbefaler vi, at I læser om de italienske byers miljøzoner. På den måde undgår i bøder.

Ferie i San Gimignano med Danitalia

Danitalia startede med at formidle ferieboliger i Lucca, Toscana i 1998. Elisabeth, som er ejer af bureauet, har desuden boet 20 år i den vidunderlige italienske region. Hos Danitalia benytter vi Elisabeths kendskab på lokalniveau til at finde frem til de mest attraktive ferieboliger i San Gimignano, Toscana.

Hos Danitalia tilbyder vi altid vores gæster ferieboliger af den højeste kvalitet. Elisabeth kender således både ferieboliger og boligejerne personligt. Den personlige og direkte kontakt til boligejerne betyder, at I med sikkerhed vil få en fantastisk og vellykket ferie i San Gimignano.

Vores ferieboliger har fra 1 soveværelse op til 4 soveværelser og kan således benyttes af helt op til 7 personer. I vil dermed opleve, at der er rigeligt med plads under jeres ophold – uanset hvilket antal gæster, I rejser sammen.

Benyt jer af vores lokale kendskab, hvis I drømmer om en ferie i San Gimignano. Vi kan hjælpe jer med at finde og booke lige den ferielejlighed, der passer til jer. På den måde er I sikret et fantastisk besøg i den italienske by.

Hvis du har spørsmål eller tvil, vennligst kontakt meg

Vi selger kun feriehus som vi selv har besøkt for alltid å kunne veilede deg.

Elisabeth Hjorth - Eier av Danitalia